Jag har haft stora problem med eksem i hårbottnen i ett år och har behövt behandla det regelbundet. På fredagen för två veckor sedan kliade och flagade hårbotten så mycket att jag höll på att bli tokig. Så jag började en 3 veckors kortisonkur. På måndag eftermiddagen tänkte jag att jag önskade få förbön för detta. På kvällen gick jag till en lovsångssamling. I slutet av lovsångssamlingen brukar vi be för alla sjuka. Innan förbönen startade frågade en person om någon hade eksem. Hon kände att vi skulle be för dessa personer. De bad för mig att eksemet skulle försvinna. Samma kväll gick i tro och avbröt kortisonbehandlingen.

 

Nu har det gått två veckor. Trots den avbrutna kuren mår hårbotten bättre än den gjort på flera år. Jag har undvikit att gå till frisören på grund av eksemet. Idag firade jag helandet med att gå och klippa mig.

 

/Maria O (Blogg-redaktör)

Helande från eksem
Märkt på:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *