Jag har varit förkyld och det har gjort mina luftvägar täta. Min astma gör att det blir ännu värre. Förkylningen påverkade även mina muskler.

 

I går kväll var jag på en lovsångssamling. Jag hade först tänkt stanna hemma för att jag inte mådde bra. Men så kände jag att något manade mig att åka. När jag sjöng fick jag fokusera på att knappt ta i alls för att det inte skulle göra ont. I slutet av samlingen fick jag förbön. Medan de bad för mig kände jag hur lungorna fylldes med luft på ett nytt sätt. När jag gick från samlingen kände jag att lungorna var mer flexibla och spänstiga än de varit på länge. Det kändes som en ängel blåste ner luft i mina lungor för det var sån kraft i andetagen.

 

Idag känns det som Gud har gett mig nya lungor. Jag har fått tillbaka stabiliteten i musklerna också. Inflammationen är borta från kroppen.

 

/Maria O (Blogg-redaktör)

Helade luftvägar
Märkt på:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *